Eplesnurrer med kanel i svingene

En digg blanding av bakst, epler og kanel! Disse eplesnurrene bygger på grove rundstykker, som enkelt lages ved hjelp av grov melblanding fra Toro. Eplemos og epler gir sødme og en fruktig smak, og kanelen tilfører en ekstra liten spiss. Ikke er det særlig krevende å lage heller: Det tar under en time fra start til eplesnurrene kan hentes ut av ovnen – og serveres til hele avdelingen.

Se oppskriften

Grove muffins

Muffins er gøy og godt. Ved hjelp av naturlig søtning fra bananer og fiber fra bygg- og havregryn blir disse både næringsrike, velsmakende og mettende. På toppen av det hele tilsettes to typer bær, som gir muffinsene en frisk smak. Perfekte å fryse og trekke frem ved en spesiell anledning!

Se oppskriften

Bananbrød-bonanza

Det finnes ikke ikke gamle bananer, bare folk som ikke har en god oppskrift på bananbrød. Å lage bananbrød av overmodne bananer er bra for barnehagen og miljøet. I denne enkle oppskriften mikses bananer, melblanding, yoghurt og vann, før det hele settes i ovnen. Resultatet er et bananbrød som smaker og dufter godt – og ser delikat ut.

Se oppskriften

Bananis på 1-2-3

Her kommer et banan(as) tips til: Lag is. Alt du trenger er en fryser, food processor, en god mengde bananer, melk, bakekakao og litt sunn og frisk topping. Denne barnefavoritten lages på ti minutter, og kan forvandle hver dag til en liten fest.

Se oppskriften

Ut på tur, aldri glem turkjeks

Myke turkjeks, sa du? Jepp! Disse godsakene inneholder flere ulike typer korn, og en god dose revne epler. Som navnet avslører passer de perfekt til en turdag, men smaker like godt inne. Selv om de ikke er sprø, er det sprøtt hvor godt det er med kjeks uten kunstig søtning.

Myke turkjeks med eple og havre

Flere sunne alternativ til mellommåltid og kosestund