Fylte gresskar paprika

Utskåret gresskar er en klassiker på Halloween og en favoritt blant barna. Med utskårne oransje paprika kan hvert barn få sitt eget lille gresskarhode, fylt med en deilig gryterett. Den ovnsbakte paprikaen smaker annerledes enn rå paprika og er utrolig godt. Restene av gryteretten er også veldig gode for seg selv om dere får noe til overs.

Se oppskriften på fylt paprika her

Grove spøkelsesmuffins og en kopp oransje trollmannsuppe

Suppe og matmuffins smaker veldig godt sammen, men det er kanskje ikke så skummelt i seg selv? Med en klatt kesam og noen grønnsaksbiter transformerer dere enkelt muffinsene til mystiske spøkelsesmuffins. Kanskje kan også barna dandere grønnsaksbitene selv?

Server de oransje spøkelsesmuffinsene med en kopp oransje gulrotsuppe, så har dere en skikkelig skummel lunsj på plass. Møter dere skepsis til den oransje suppen? Hvorfor ikke la en voksen barnehage-trollmann servere den fra sin mystiske kjele?

Se oppskriften på grov matmuffins og liten suppekopp

Grønt heksebrygg med avokado og spinat

Å blande inn frukt og grønnsaker i en smoothie gir nydelig smak – en frisk og mettende drikk med masse næring. Bland inn avokado og spinat i smoothien for et grønt og skummelt heksebrygg. Pynt med spøkelsessugerør for å komme i ekte Halloween-stemning.

Se oppskriften på heksebrygg-smoothie her

Vil du ha flere tips til Halloween?

Halloween er en god anledning til å gjøre noe litt utenom det vanlige i barnehagen, og her er noen morsomme aktiviteter som gjør dagen enda mer spennende og skremmende!

Se alle våre tips til en skummel Halloween-feiring i barnehagen.