Før sommeren lanserte vi våre to første ferdigretter: vegetarlasagne og pastapanne. Den positive responsen har gjort oss enda sikrere på hvor viktig enkle alternativer er for dere. Derfor har vi bestemt oss for å tilby ferdig kutta grønnsaker i enkelte av våre retter som ellers krever mye kutting.

Dette er et første steg i å videreutvikle tjenesten slik at den treffer deres behov enda bedre. Gjennom våre fokusgrupper kom det tydelig frem at grønnsakskutting var en real tidstyv. Derfor legger vi til dette alternativet i rettene listet opp nederst på siden, og håper dere vil prøve det ut – og kanskje gi oss en tilbakemelding?

Slik fungerer det

Når dere mottar bestillingen gjort hos oss kommer grønnsakene kutta i passende størrelser. Grønnsakene er dermed klare for å gå rett fra posen og opp i gryta, stekepannen eller ovnen.

Hva med å prøve en av disse rettene med ferdig kutta grønnsaker? Chili con carne eller laks med bakte grønnsaker og byggryn 

Målet er også at det ikke bare skal være enkelt å lage, men også et enkelt alternativ å velge. Hvis det er mulig å få kutta grønnsaker til retten du vil lage, står det markert øverst på oppskriften du finner i vårt utvalgt. Når menyen er klar, og du skal gjennomføre handelen hos Servicegrossisten, ligger de ferdig kutta grønnsakene klare i bestillingen.

Vil du helst kutte grønnsakene selv? Ingen problem – da bare fjerner du de kutta grønnsakene, og legger til vanlige, hele grønnsaker igjen.

Vi håper å høre fra dere

Dette er en del av vårt ønske om å komme i tettere kontakt med dere som faktisk lager maten vi tilbyr. Hvordan det fungerer er det kun dere som vet – derfor vil vi svært gjerne høre hva dere tenker! Gjør ferdig kutta grønnsaker det mye enklere å lage rettene våre, eller trykker skoen et annet sted? Hvordan fungerer bestillingen, og hva synes dere om utvalget? Og er det heller flere ferdigretter, gode tips til matlaging, eller kanskje noe helt annet dere har behov for?

Enten det gjelder våre nye ferdigretter, ferdig kutta grønnsaker eller andre behov dere har, blir vi svært glade for å få vite hvordan tjenesten fungerer for dere, hvilke ønsker dere har og hva dere lurer på. Sammen kan vi utvikle Barnas Matboks til å bli akkurat det dere trenger.

Send oss gjerne en mail på hei@barnasmatboks.no.

 

Utforsk oppskrifter med ferdig kutta grønnsaker