Kunnskap

Barnasmatboks.no ønsker å spre kunnskap til barnehager gjennom nyttig lesestoff og fornuftige oppskrifter til barn. Alle oppskrifter er utviklet av våre kokker og næringsinnholdet er kvalitetssikret av vår ernæringsekspert. Nasjonale retningslinjer er lagt til grunn slik at du kan være trygg på at den informasjonen du finner på barnasmatboks.no forholder seg til de samme retningslinjene som din barnehage må forholde seg til.

Fylte paprika er godt og sunt til barnehagelunsjen.

Inspirasjon

Bygge gode matvaner handler om så mye mer enn akkurat det man putter i seg. Det handler også om matglede, mestring og fellesskap. Vi ønsker å inspirere med spennende oppskrifter, lettfattelig kunnskap relatert til mat og ernæring og tips til hvordan redusere matsvinn i din barnehage. I tillegg gir vi deg inspirasjon til hvordan matlaging og måltidet kan bruker som læringsarena, tilgjengelig på oppskriften, så du har det når du trenger det.

Løsninger

Mat krever planlegging, kunnskap og logistikk. Derfor har vi i Barnas Matboks laget en skreddersydd «alt-i-ett» løsning for barnehager med det du trenger fra menyen skal planlegges til maten står på bordet. Oppskrifter, menyer, informasjon, enkel bestilling og levering til din barnehage, alt samlet på ett sted. Enklere blir det ikke.