Runa Spilling

Klinisk Ernæringsfysiolog

Runa er autorisert klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Bergen og har videre kursing i blant annet motiverende intervju og helsepedagogikk. Med arbeidserfaring fra sykehus, primærhelsetjeneste, rehabilitering, idrett, psykiatri og industri har hun bred innsikt i ernæringsutfordringer på tvers av samfunnet.

Hun har et sterkt engasjement for formidling av et forståelig ernæringsbudskap med fokus på praktisk gjennomførbare tiltak som drar kostholdet i riktig retning. Å bidra til at livets første leveår fylles av matglede, -forståelse og innlæring av gode vaner er noe hun virkelig synes er givende da dette kan bidra til å legge grunnlaget for bedre helse hele livet!

Kenneth Johansen

Kokk

Kenneth er faglært kokk og produktutvikler med fartstid fra både restaurant, catering og hotellbransjen med bl.a 6 år som kjøkkensjef i Nordic Choice-kjeden. Han ga ut kokeboken Ren Matglede i 2013 som hadde fokus på norsk, økologisk mat. Boken ble nominert til Gourmand World Cookbook awards i 2014.

Med 5 barn i huset er Kenneth god erfaring med å lage variert og sunn mat til barn. Å la barna få smake nye smaker, vende seg til konsistenser og ikke minst få lov til å være med å lage maten er noe Kenneth brenner for!

Marit Svenningsen Marvik

Fagsjef matglede

Marit er faglært kokk, produktutvikler, matjournalist, kokebokforfatter og TV-kokk. Hun har lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, og jobbet i mange år på Grand Hotel i Oslo. Som produktutvikler og fagsjef har Marit vært i Orkla i drøye 15 år, og her har hun i tillegg hatt en blogg og ansvar for oppskriftstjenesten hos Stabburet. Med kokeboken Knallgodt ble hun også kokebokforfatter. Noen vil kjenne henne igjen som profilert matjournalist i Allers og TV-kokk på God Morgen Norge på TV 2.

Det er i barneårene sansene utvikles, og barn stimuleres ved å smake nye retter og råvarer. Dette har Marit alltid vært opptatt av både i jobb og hjemme. Hennes to matglade sønner har vært med på å høste naturens smaksgaver, de har smakt, rørt i grytene, bakt og laget mat i hele oppveksten. Blandet med kunnskap, kreativitet og humør formidler Marit ekte matglede med enkel, sunn, fargerik og god mat.