Start
her

Inspirerende oppskrifter

1 Inspirerende oppskrifter

Vårt ekspertteam har utviklet sunne og smakfulle oppskrifter og produkter spesialtilpasset barn. Oppskriftene er basert på hva barn liker, er enkle å tilberede og har råvarer som gir spennende matopplevelser. Alt er basert på Statens Kostholdsråd og oppskriftene er ferdig næringsberegnet for å sikre et variert og fornuftig kosthold for de minste. Finn dine favorittoppskrifter i vårt matunivers!

2 Enkel planlegging

På Barnasmatboks.no kan du planlegge matserveringen ut fra barnehagens ønsker og behov. Vi tilbyr kvalitetssikrede oppskrifter og tilgang til en praktisk menyplanlegger som vil gi deg god oversikt over måltidene i barnehagen, samt det totale næringsinnholdet i maten og budsjett. Har dere barn med allergier, matintoleranse eller andre spesialbehov har vi gjort det enklere å finne frem til passende oppskrifter. Bruk våre verktøy for å gjøre planleggingen så enkel som mulig!

3 Bestill og få levert

På Barnasmatboks.no kan du bestille alt av matvarer og andre produkter dere trenger på ett og samme sted. Vi er en komplett nettbutikk for barnehager, som vi gjøre det enkelt og tidseffektivt å gjennomføre matserveringen i din barnehage. Legg oppskriftene og andre varer du trenger i handlekurven og få alt levert på én bil, direkte på døren. Vår distribusjonspartner leverer over hele landet.

Klar!

Barnehagen Espira Spirea deler sin erfaring med Barnasmatboks.no

"Å bestille mat til hele barnehagen pleide å være en ganske tidskrevende del av jobben men med Barnas Matboks ble hele prosessen mye enklere"
- Cecilie Moe, Barnehagestyrer i Espira Spirea

Se spørsmål og svar

Få svar på vanlige spørsmål eller ta kontakt. Vi hjelper deg i gang.
Spørsmål og svar